Футболен талант от Бургас е поканен на проби в Примаверата

...
Футболен талант от Бургас е поканен на проби в Примаверата
Коментари Харесай

Млад шампион: Елитният Салернитана иска да привлече бургазлията Иван Анастасов

Футболен гений от Бургас е поканен на проби в Примаверата на елитния италиански клуб " Салернитана ".


Иван Анастасов, който още не е навършил 16 години, ще замине в околните дни за Ботуша, по покана на мениджъри с опит в откриването на бъдещи звезди.
Иван Анастасов е възпитаник в 9- ти клас в СУ " Юрий Гагарин ", където негов самостоятелен треньор е Георги Терзиев. Футболната кариера на снажния защитник стартира в " Нефтохимик ". През миналия сезон от клуба майка дават опцията на младока да тренира с мъжкия тим, въпреки и ненавършил 16 години.


186-сантиметровият десен краен бранител има престой и в школата на " Лудогорец ", където стига до продобиване на шампионската купа в своята възраст.
" Иван е извънредно надарено момче, рожба на бургаската школа. Притежава качества, които съм уверен, че ще показва още по време на тестванията през този месец в Италия и ще продължи кариерата си в тим в една от водещите международни футболни сили ", по този начин треньорът Георги Терзиев оцени своя ученик.
" Иван Анастасов е следващият футболен гений, видян от тимове от чужбина още на ранна възраст. Нека да е здрав, да се опази от травми и да ни радва с изявите си на футболния терен. Гордеем се с нашия ученик ", съобщи шефът на Спортното учебно заведение " Юрий Гагарин " Янчо Стойчев.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР