Футболен съдия от асоциацията в португалския град Бежа е починал

...
Футболен съдия от асоциацията в португалския град Бежа е починал
Коментари Харесай

Тъжно: Португалски рефер почина по време на мач

Футболен арбитър от асоциацията в португалския град Бежа е умрял тази събота следобяд по време на футболен мач с група другари, който се е провел в Алдея дос Палейрос, Урике. Според португалската преса, лекарите в града са открили, че на 33-годишния Сесар Лейтао му е призляло и е изпаднал в безсъзнание на терена в края на мача.

„ При идването на случая потвърдихме кардиореспираторен арест, който бе необратим”, сподели основният доктор пред Correio da Manha.

В последна сметка гибелта е била оповестено на място след несполучливи реанимационни маневри в болничното заведение. Сигналът е бил подаден в 18:52 локално време, а колата за спешна помощ е пристигнала за 6 минути. Бившият рефер Дуарте Гомес също реагира на нещастието в формалната си Фейсбук страница.

„ Сесар Лейтао беше на 33 години и ни напусна през днешния ден след необратим проблем по време на футболен мач с другари. Не пречи да го повторим: Животът е прекомерно къс за яд, завист и сходни. Нека всички го оценяваме по-добре и да го живеем мирно”, разяснява Дуарте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР