Футболен съдия направи нещо немислимо, искайки тениската на футболист. Американският

...
Футболен съдия направи нещо немислимо, искайки тениската на футболист. Американският
Коментари Харесай

Цирк! Съдията поискал тениската на Пепе

Футболен арбитър направи нещо немислимо, искайки тениската на футболист. Американският рефер Марк Гейгър, управлявал срещата сред Португалия и Мароко, влезе в светлината на прожекторите със странното си искане.

По всичко проличава, че американските арбитри не са осведомени с неписаните правила на играта, която те погрешно назовават „ сокър”. Мароканският нападател Нордин Амрабат разкри, че съдията е изискал тениската на португалския бранител Пепе, съобщи Goal.com.

„ Това е необикновено. Стига, дребосъче, ние сме на Световното състезание, това не е цирк”, съобщи мароканецът. „ Съдията беше впечатлен от Кристиано Роналдо, само че чух по какъв начин желае тениската на Пепе на полувремето”, уточни Амрабат. Марк Гейгър бе основен арбитър на мача, игран в столицата Москва.

Португалия записа извънредно значима победа с 1:0, която приближи отбора до етапа на директните елиминации. Кристиано Роналдо вкара единствения гол в срещата, който на процедура умъртви упоритостите, въпреки и единствено илюзорни, на Мароко да продължи напред.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР