Футболен национал и актриса от хитовия сериал Дяволското гърло“ са

...
Футболен национал и актриса от хитовия сериал Дяволското гърло“ са
Коментари Харесай

Национал люби красива актриса от „Дяволското гърло“! Двамата са заедно от години

Футболен национал и актриса от хитовия сериал „ Дяволското гърло “ са двойка, разбра HotArena.

Обявеният за най-хубав млад футболист у нас за 2018 година Валентин Антов и хубавицата Павела Апостолова са гаджета от няколко години. И двамата 18-годишни младежи сега са доста настоящи в своите области – Валентин съумя да дебютира в националния тим след мощна игра за клубния си тим ЦСКА-София, а Павела изгря за актьорска кариера в сериала. В „ Дяволското гърло “ тя играе непокорната Диана, която е щерка на агентката от ДАНС Мия (Теодора Духовникова).

Двете имат доста комплицирани взаимоотношения и постоянно се карат, крещят си и ронят тежки сълзи, писа „ България Днес “.

Далеч по-цветни са връзките сред Павела и Валентин. Двамата се срещат още като деца и първо са доста положителни другари. Впоследствие с напредването на възрастта сред тях се появяват любовни трепети. Загаджват се и към този момент няколко години са дружно.

Антон усеща огромната обич на актрисата, когато се контузва тежко и 8 месеца е отвън футболните терени. Тогава Павела е неразделно до него и му дава кураж. Окрилен от любовта, футболистът се завръща на терен и триумфите му стартират един след различен – подписва професионален контракт с ЦСКА-София, става най-младия капитан в историята на тима и дебютира за националния тим, където играе наедно с мъжете.  

Справка на HotArena сочи, че в действителност Павела и Вальо са скъсали при започване на 2019 година. В момента хубавицата се радва на компанията на различен мачо (виж в галерия).
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР