Футболен клуб Варна става филиал на Черно море. Идеята е

...
Футболен клуб Варна става филиал на Черно море. Идеята е
Коментари Харесай

ФК Варна става филиал на Черно море

Футболен клуб Варна става филиал на Черно море. Идеята е младите гении от академията на " моряците ", които се намират в по-слаба моментна форма и не намират място в съставите в другите възрастови групи при " зелено-белите ", да бъдат изпращани в школата на ФК Варна, където да играят постоянно. При израстване те още веднъж ще бъдат част от съставите на Черно море.

Варненската школа ще бъде под непрекъснат мониторинг от Черно море, а подготвителният развой ще се прави напълно по методика, спусната от школата на " моряците ".

ФК Варна е учреден през 2011 година, а сега в клуба упражняват близо 100 деца сред 5 и 12 години. Учредители и треньори в школата са някогашните футболисти на Черно море Пламен Тимнев и Пламен Панайотов.

В момента ФК Варна набира млади футболисти до 12 години, които ще бъдат селектирани поетапно. Тези, които се развиват по-бързо от останалите, ще бъдат изпращани в академията на " моряците ". Тренировките на ФК Варна се организират в зала " Владислав " на комплекс " Черно море ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР