Футболен клуб ЦСКА-София подписа споразумение за сътрудничество с елитния македонски

...
Футболен клуб ЦСКА-София подписа споразумение за сътрудничество с елитния македонски
Коментари Харесай

ЦСКА-София подписа споразумение за сътрудничество с македонския Пелистер

Футболен клуб ЦСКА-София подписа съглашение за съдействие с елитния македонски Пелистер Битоля. Договорът от страна на българския тим беше парифиран от изпълнителния шеф Пламен Марков. Той посочи, че най-важното е да се инвестрира в модернизирането на базите и осугиряването на добре готови експерти.
 Дунав (Русе) - ЦСКА-София @@@
" Отделянето на средства за спорта е инвестиция в нашето бъдеще. Децата на 6-7-годишна възраст на всички места са идентични, и в Битоля, и в София, и в Италия, и в Испания. Но с цел да се усъвършенстват и да станат футболисти или положителни спортисти, са нужни условия, положителни треньори и модерни способи на работа ", разяснява шефът на ЦСКА-София.
 Дунав (Русе) - ЦСКА-София @@@
От управлението на ФК Пелистер акцентираха, че съдействието от експертен и механически аспект ще бъде от огромно значение. Битоля и районът постоянно са били люпилня на гении, които в бъдеще може да получат късмет да продължат спортната си кариера тъкмо в ЦСКА-София.

С контракта се продължава традицията за положителни взаимоотношения сред Пелистер и български футболни клубове, откакто преди време тимът от Битоля си сътрудничеше с Литекс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР