Футболен клуб Нефтохимик Бургас 1962 поема изцяло контрола и организацията

...
Футболен клуб Нефтохимик Бургас 1962 поема изцяло контрола и организацията
Коментари Харесай

Сериозна реорганизация в структурата и работата на Нефтохимик

" Футболен клуб Нефтохимик Бургас 1962 " поема напълно контрола и организацията в тима, а главната цел е да се резервира детско-юношеската школа на бургазлии, която наброява близо 150 деца.

" Предстои ни сериозна метаморфоза в структурата и работата на школата. До момента всичко е било " разграден двор ", дребното останали треньори са оставени на самотек - сами сабират месечните си такси, сами провеждат срещите на своите възрасти и тренировките, което е меко казано несериозно, изключително за име като Нефтохимик ", показа пред клубния уебсайт Михаил Атанасов, който поема напълно Административната и организационна активност в клуба.

" В момента в школата има останали петима треньори, което е извънредно незадоволително за цялостен комплект от набори от подготвителните възрасти до юноши-старша възраст. Ще стартираме организацията по подготвителния развой с назначението на треньор на вратарите на цялата школа и увеличение на щата на треньорите ", сподели легендата на бургаския футбол Николай Кръстев, който пое напълно спортно-техническата част.

Появяването на Сдружение с нестопанска цел " ФК Нефтохимик Бургас 1962″ се наложи след оповестяването на невъзможността и нежеланието на притежателя на ПФК Нефтохимик Бургас, а точно Анелия Златкова да продължи финансирането на професионалния клуб, което означаваше и разпад на детско-юношеската школа и тотално изтриване на марката Нефтохимик.
 Марек си върна футболисти от ФК ЦСКА 1948 и Нефтохимик
Марек си върна футболисти от ФК ЦСКА 1948 и Нефтохимик

Николай Ганчев е разстрогнал с ФК ЦСКА 1948
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР