Футболен клуб Лудогорец ще смени името на своя клубен стадион.

...
Футболен клуб Лудогорец ще смени името на своя клубен стадион.
Коментари Харесай

Петричев: Лудогорец сменя името на стадиона си

" Футболен клуб Лудогорец ще смени името на своя клубен стадион. Днес ще вървя до Община Разград, с цел да внеса нужните документи за процедурата. Очаквам гласуването да бъде през идната седмица на общинската сесия. Това е част от дълготрайната маркетингова тактика на нашия тим ", съобщи пред Блиц изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев.

Ръководството на първенците е внесло искане в Община Разград за преименуване на стадиона от " Лудогорец Арена " на " Хювефарма Арена ". Кметът на общината Денчо Бояджиев е подготвил докладната бележка по този въпрос, която е предоставена за разискване в Общинския съвет. Предложението включва изменение на контракта за концесия за строителство с предмет " Реконструкция и рационализация на стадион " Лудогорец Арена ", неговото ръководство и поддържане след въвеждането му в употреба на риск на концесионера " и е получено в Община Разград от изпълнителния шеф на ПФК Лудогорец 1945 АД Ангел Петричев, излиза наяве от докладната бележка.

Мотивите за преименуването на стадиона са, че през последните години компанията на притежателите на футболния клуб Кирил и Георги Домусчиеви - " Хювефарма " ЕООД - София е един от главните му спонсори и способства в огромна степен той да е конкурентоспособен на огромните европейски тимове, като партньорството сред двете страни ще продължава и отсега нататък.

" Хювефарма " поддържа мощно Лудогорец към този момент 10 години и с помощта на това " орлите " са финансово обезпечени и се постановиха като сериозен бранд в България и Европа. С дейната помощ на компанията стадионът на Лудогорец закупи европейски тип.

" Сътрудничеството сред футболния клуб и сдружението ще докара до обезпечаването на финансови средства, нужни за одобряването на клуба като водач в България и евентуален годишен участник в шампионатите, проведени от УЕФА и до подкрепяне ръководството на стадиона ", добави Петричев. 

В докладната бележка е посочено също, че това ще докара до взаимни изгоди както за концесионера, по този начин и за концедента и ще окаже позитивно въздействие върху бизнеса в града. Документът е включен за разискване в дневния ред на идната на 18 декември сесия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР