Футболен клуб Етър стартира кампания за набиране на средства в

...
Футболен клуб Етър стартира кампания за набиране на средства в
Коментари Харесай

Етър стартира благотворителна кампания в подкрепа на отбора

Футболен клуб Етър започва акция за набиране на средства в поддръжка на представителния тим на Велико Търново и детско-юношеската школа на клуба, които бяха наранени от създалата се обстановка с ковид. Пандемията се отрази съществено на живота на българите, на спорта и на целия бизнес в страната и в частност на огромна част от благодетелите, които през годините помагаха финансово на Етър да поддържа статута си на професионален тим.

" Вярваме, че това е следващата компликация, която би трябвало да преборим дружно, тъй като Етър - това е всеки един от нас, който носи любовта към Велико Търново и славния ни клуб в сърцето си. Трудните времена ни накараха да повярваме, че можем да сме единни и обединени в опита си да запазим и съхраним нещата, които обичаме, с цел да продължим да им се радваме и отсега нататък, предавайки това и на идните генерации ", се споделя в изказване на клуба.  Футболистите и треньорите на Етър с жест към клуба – отхвърлиха се от една заплата
" Предоставяме опция на всички виолетови последователи да оказват помощ на тима в този сложен миг, като станат част от акцията " Етър - това си ти! ". Първата стъпка, която ще създадем, ще бъде още за идния домашен мач с Дунав. Ръководството на,Етър пуска в продажба билетите на стойност 10 лв., които ще имате опция да закупите както на място от нашия фенмагазин, по този начин и онлайн в мрежата на Евентим. Първоначалната ни концепция беше да пуснем в продажба серия от 1924 колекционерски билета като помощ към клуба даже и при възбраната за посещаване на мачовете, а на стадиона да осигурим персонално място, на което да стои фигура с ваша фотография ", прибавиха от управлението на Етър.

Чудесната вест за отварянето на стадионите обаче трансформира нещата - тя ви дава опция да влизате с тях на " Ивайло " за мача с Дунав и вашата поддръжка да бъде не виртуална, а същинска и гореща от трибуните като 12-ия състезател на " болярите "! Етър ще пусне в продажба 3000 билета със специфична визия, колкото е позволената квота от 30% от потенциала на стадион " Ивайло ". Продажбата ще започва в понеделник в 16:00 часа във фенмагазина на клуба.  Шеф се махна от Етър, тимът остана без рейс
Привилегията за всеки, закупил билет на място, ще е неповторимата опция да се снима с шампионската купа, извоювана от Етър през 1991 година, която ще бъде сложена в магазина за интервала, в който тече акцията.

Крайната цел на акцията, която ще продължи и след мача с Дунав, е сумата от 100 000 лв..
Ние знаем, че ще се оправим, тъй като сме дружно!

ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА ЕТЪР! Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР