Футболен клуб Дунав“ получи заслужено признание за самоотвержената си борба,

...
Футболен клуб Дунав“ получи заслужено признание за самоотвержената си борба,
Коментари Харесай

Награда за „драконите“ от Русе за спечелената битка в Първа футболна лига

Футболен клуб „ Дунав “ получи справедливо самопризнание за самоотвержената си битка, довела до сполучлив край и опазване на участието му в Първа лига на футболното ни състезание. На 23 май, кметът Пламен Стоилов връчи на треньора Людмил Киров награда от 20 000 лв. на среща с футболистите, треньорите и управлението на футболния клуб. Кметът благодари на целия отбо р, както и на почитателите, които го поддържат, и пожела триумф в новото състезание на Първа лига.
„ Давайте всичко от себе си, продължавайте да радвате русенци, Община Русе ви поддържа “, сподели градоначалникът. Той добави, че нощес е видял едни „ дракони “, които са се борили за града си. По думите му „ Дунав “ е оживял по безапелационен метод в тежка борба. Кметът съобщи, че не престават подобренията по Градския стадион в Русе, а новият ВИП бранш ще е подготвен до началото на идващия сезон.
Депутатът Пламен Нунев поздрави състезателите, треньорите и управлението на тима. „ Адмирации към вас. Убеден съм, че предстоят положителни дни за „ Дунав “, сподели Нунев.
Д-р Симеонов, президент на клуба под въздействието на позитивните страсти съобщи, че през днешния ден се е събудил благополучен и благодари на всички, които са съпричастни с идеята „ Дунав “. „ ФК „ Дунав “ не може да действа без поддръжката на Общината “, добави доктор Симеонов. Благодарности към футболистите си, управлението, сътрудниците и почитателите насочи и треньорът на отбора Людмил Киров.
От името на съотборниците си капитанът Мартин Ковачев благодари за вниманието, което се отдава на труда на тима и заявява, че той и съотборниците му ще дадат всичко от себе си за по-доброто показване на „ Дунав “ в новото състезание. „ Нашият тим сподели, че заслужава да играе в Първа лига “, сподели още Ковачев.
В края на срещата кметът Пламен Стоилов подари картини с аспект от красивия дунавски бряг на треньора Людмил Киров и на президента на клуба доктор Симеон Симеонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР