Футболен клуб Челси ще търси промени в лиценза, за да

...
Футболен клуб Челси ще търси промени в лиценза, за да
Коментари Харесай

Позиция на "Челси" след санкциите към Роман Абрамович


Футболен клуб " Челси " ще търси промени в лиценза, с цел да продължи да оперира след глобите към притежателя Роман Абрамович.

По-рано през днешния ден всички притежавани активи на съветския милиардер бяха запорирани, което направи възможната продажба на клуба на процедура невъзможна.

" Челси " въпреки всичко е получил спомагателен лиценз да продължи да се състезава както и до момента, само че няма да може да продава билети и артикули от маркетинговия бранш.

" Футболен клуб " Челси " беше известен, че притежателят му Роман Абрамович е бил глобен от държавното управление на Обединеното кралство.
Снимка: Reuters

По силата на 100-процентната си благосъстоятелност върху " Chelsea FC " и свързани лица, футболният клуб ще бъде обект на същия режим на наказания като господин Абрамович. Правителството на Обединеното кралство обаче издаде общ лиценз, който разрешава на " Челси " да продължи избрани действия.

Ще изиграем мачовете на нашите мъжки и женски тимове през днешния ден против " Норич " и " Уест Хем ", надлежно, и имаме намерение да участваме в полемики с държавното управление на Обединеното кралство по отношение на обсега на лиценза. Това ще включва търсене на позволение за смяна на лиценза, с цел да се разреши на клуба да работи допустимо най-нормално. Ние също по този начин ще търсим насоки от държавното управление на Обединеното кралство по отношение на въздействието на тези ограничения върху фондация " Челси " и нейната значима работа в нашите общности.

Клубът ще даде спомагателни елементи, когато е уместно да го направи ", написаха от клуба.

Руснакът е притежател на " сините " от Лондон от 19 години. Под неговата финансова настойчивост отборът стана първенец на Англия 5 пъти и завоюваха Шампионската лига през 2012 и 2021 година

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР