Футболът винаги се е смятал за една от любимите игри

...
Футболът винаги се е смятал за една от любимите игри
Коментари Харесай

Топ 5 на футболистите с интересни професии

Футболът постоянно се е считал за една от обичаните игри на милиони хора из света. Всеки един човек се пробва да осъществя детската си фантазия, да стане професионален футболист, само че доста от тях просто поддържат форма, играейки за аматьорски тимове. Част от тях с изключение на, че играят футбол, работят и по специалността си, само че приказваме за играчи от тимове считани за джуджета на международната футболна карта.

Ето и част от националите, които пазят достойнството на родината, само че имат и забавни специалности, играейки за така наречените отбори-джуджета.

5. Ханес Тор Халдорсон (Исландия, Карабах) - сполучлив режисьор на клипове. Опитният исландски вратар се занимава от юношеството си с футбол, след сериозна контузия се отдръпва от футбола, само че с упорити тренировки подписа контракт с Бран. Извикан е в националния отбор на Исландия за Евро 2016, а по-късно и за шампионата на планетата през 2018, където избави дузпа на Меси. Все отново в свободното си време продължава да снима клипове.

 Халдорсон
източник: БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР