Футболът у нас се управлява погрешно, обявиха след срещата с

...
Футболът у нас се управлява погрешно, обявиха след срещата с
Коментари Харесай

Феновете не са готови за акциите на Левски

Футболът у нас се ръководи неправилно, оповестиха след срещата с Борисов последователите на тима

Феновете не са подготвени да поемат акциите на " Левски ". Това оповестиха представителите на фенските организации на синия тим след двучасовата си среща с премиера Бойко Борисов. В нея участваха и министрите на финансите Владислав Горанов и на спорта  - Красен Кралев.

" Ако желаете да го има този футболен клуб, във типа, в който вие си го представяте, акциите би трябвало да са си при вас. И да си държите ръководството на клуба, по този начин както е при Барселона, и Реал - публиката или почитателите имат значима роля. Толкова по модела “, сподели на почитателите Борисов.

Моделът, в който един бащица устоя " Левски " е циничен, само че почитателите не са подготвени да поемат клуба, разясниха последователите на синия тим след срещата в Министерски съвет. Те признаха, че Васил Божков е нормализирал тима. Но в това време обявиха, че моделът, по който се финансира футболът у нас е неправилен.

Бойко Борисов и другите политици се съгласиха, че футболът у нас се ръководи по неправилен модел, сподели на брифинг ръководителят на Националния клуб на последователите на Левски Степан Хиндлиян. Той заяви, че почитателите и различен път са получавали предложение да поемат акциите на тима си. Спас Русев също им ги предложил. Все отново фенските организации ще си помислят.

Обещания през днешния ден не е имало. Сега след срещата с Борисов ще взимаме решения, сподели още Хиндлиян. Той още веднъж акцентира, че ентусиастите на Левски като цяло не поддържат концепцията за митинги, макар че на втората среща с Васил Божков имаше почитатели, които призоваваха за крайни ограничения.

Левски е политически пленник и проектозаконът за хазарта е следващата скица, съобщи представителят на " Ултрас Левски " Адриан Петров. Той посочи, че поддържа настоящето управление на " сините " и съгласно него методът то да продължи работа е 20 хиляди да поддържат " Левски " на " Герена " във всеки мач.

Не ни интересуват проблемите на Васил Божков и неговия бизнес, а " Левски ", обявиха Степан Хиндилян от Националния клуб на последователите, Адриан Петров от " Ултрас Левски ", Илия Христов от " Сини сърца " и Даниел Стрезов от " Синя България ". Те прецизираха, че приказват в персонално качество след срещата с Борисов, а организациите им занапред ще излязат със мнения.

Министър-председателят ни сподели отчета на АДФИ, само че от него ние не разбрахме дали Божков е отговорен или просто в закона е била оставена малка врата, обясниха Хиндилян и Стрезов.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР