Футболът отново ще е основна тема през уикенда, независимо че

...
Футболът отново ще е основна тема през уикенда, независимо че
Коментари Харесай

Футболни прогнози на високи коефициенти: Къде ще има изненади в петък?

Футболът още веднъж ще е съществена тематика през уикенда, без значение че честваме Великден. През идващите 3-4 дни има ужасно доста мачове, доста забавни и завързани борби и опция да се възполвате от нашите футболни прогнози , изключително от тези, които носят висока възрващаемост против най-малък залог. Ето и нашите оферти за петъчния ден:

21:30 часа: Аугсбург - Леверкузен
Домакините реализираха сериозна победа с 6:0 над Щутгарт и съвсем подсигуряваха присъединяване си в Бундеслигата и през идващия сезон, в случай че не запише 4 следващи загуби, а някогашният отбор на Балъков - 4 следващи победи. Това ще успокои Аугсбург, а през днешния ден на тима гостува Байер Леверкузен, който към момента има вяра, че може да играе в Шампионска лига през идващия сезон. " Аспирините " изостават от 4-ото място на 5 точки, само че Айнтрахт позволи две следващи неточности и Байер ще нападна 4-ата позиция с всички сили. Леверкузен не е безапелационен в отбрана като посетител, само че в последните 5 мача е отбелязал 12 гола и чакам серията да продължи.
Прогноза : Леверкузен да завоюва и двата тима да отбележат гол (2.85 коефициент)

21:45 часа: Бордо – Лион
Отборите на Бордо и Олимпик Лион откриват кръга във френската Лига 1 с мач между тях. Само два от последните седем домашен мача на „ жирондинците” имат три или повече гола. Лион от своя страна пък е вкарал единствено пет попадения в последните си шест гостувания, като това е разумната аргументация, че мачът на „ Матмут Атлантик” да приключи под 2,5 гола.
Прогноза : Под 2,5 гола на Бордо – Лион – 2,20 коефициент
22:00 часа: Ливърпул - Хъдърсфийлд
Отборите на Ливърпул и Хъдърсфийлд се изправят един против различен в мач от 36-тия кръг на Висшата лига. " Червените " не престават конкуренцията с отбора на Манчестър Сити за трофея в Англия, а в този момент на пътя им застава последният в подреждането Хъдърсфийлд, който към този момент играе само за своята чест. Очакванията са офанзивата на Ливърпул да се " развихри " и да направи голово шоу на " Анфийлд ", а това дава опция на рисковите " играчи " да опитат шанса си с по-нестандартни голмайстори. Моето предложение за този мач е Джордан Хендерсън да означи гол когато и да е на мача. Капитанът на мърсисайдци е корав титуляр в последните турнирни мачове на отбора, а също така Юрген Клоп му е упълномощил по-офанзивна роля, като англичанинът играе в непосредствена непосредственост до триото в нахлуване. Това отваря повече положения за гол пред Хендерсън, който неотдавна съумя да се разпише, а неговото себераздаване и предпочитание за победа също би му помогнало пред вратата на съперника.
Прогноза : Джордан Хендерсън да вкара гол когато и да е на мача (6.25 коефициент)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР