Футболът ни върви все по-надолу и по-ниско едва ли можем

...
Футболът ни върви все по-надолу и по-ниско едва ли можем
Коментари Харесай

Аспарух Никодимов за българския футбол: Няма светлина в тунела

Футболът ни върви все по-надолу и по-ниско надали можем да слезем. Това сподели в изявление за „ Важното, казано на глас “ по bTV радио легендата на ЦСКА и националния тим по футбол Аспарух Никодимов.

Your browser does not support the audio element.

По мотив расистките викания и нацистките поздрави по време на мача нощес той разяснява, че авансово се е говорило и „ има подозрения, че нещо е квалифицирано преднамерено “.
ГДБОП нахлу в базата на БФС в Бояна (ВИДЕО) Масирана акция след измъчената оставка на Борислав Михайлов
След случилото се на срещата държавното управление реши - прекратява връзките си с Българския футболен съюз до подаване на оставка на президента на БФС Борислав Михайлов. Той първо отхвърли да се съобрази с апела, а няколко часа по-късно подаде оставка. Според Никодимов обаче оставка не се подава по този начин.
Борислав Михайлов подаде оставка като президент на БФС (ВИДЕО) Той ще продължи да оказва помощ на българския футбол
Правим циркове, държавното управление няма право да се меси, въпреки това, този човек, който си е подал оставката, би трябвало да го направи на Конгрес на футболния съюз, разяснява още Никодимов. Легендата на ЦСКА добави, че шансът оставката да бъде призната е 50:50, само че в случай че Михайлов има малко морал, не би трябвало да остане на поста.

По думите му едва ли някой се е занимавал да му оказва напън да си промени мнението и да освободи поста.

Никодимов не чака проверката на БФС да излезе с съответни резултати и разкрития за злоупотреби, тъй като „ те са тарикати и допускам, че са си поприкрили някои неща “.

Борисов: Не желая държавното управление да бъде ангажирано с този президент на БФС Министър-председателят изиска проверка на БФС
По думите на легендата на ЦСКА оставката на националния селекционер Красимир Балъков е работа на футболния съюз. Не си припомням различен случай да е имало толкоз доста загуби и да е останал, добави Никодимов.

Цялото изявление чуйте в атачмънта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР