Футболът е поле за ожесточени съперничества и искрена омраза между

...
Футболът е поле за ожесточени съперничества и искрена омраза между
Коментари Харесай

Фен на "Тотнъм" върна портфейл на привърженик на "Ливърпул" с писмо от починалата му съпруга

Футболът е поле за яростни съперничества и откровена ненавист сред почитателите. Привържениците на два клуба доста постоянно стигат до физическа разпра, само че тази история не е такава. Тя е нетипична и друга. Тя е история за същинското лице на феърплея.

Един от хилядите почитатели на " Ливърпул " в Мадрид, които подкрепяха отбора при спечелването на трофея в Шампионската лига, получи непредвиден подарък. И то от последовател на изгубилия тим " Тотнъм ".
Успях, тате. Аз съумях! (ВИДЕО) Моментът, който трогна целия свят
Алън е измежду почитателите на " шпорите ", които изминават цялото дистанцията от Англия до испанската столица. В Мадрид той намира изгубен портфейл и вместо да го захвърли взема решение да се свърже с притежателя му.

Алън описа за случката във почитател група на " Тотнъм " във Facebook.

" Намерих портфейл на пода в едно такси. В него имаше 800 паунда, само че също по този начин имаше и информацията за притежателя му. Звъннах му и той стартира да плаче. Загубил го в нощта преди мача. В него беше шофьорската му брошура, всичките му кредитни карти, само че най-важното - писмо от жена му, която тя написала до него преди да почине през януари ".

" Казах му къде се намирахме. Той пристигна с двама негови другари. Влязоха в бара с фланелки на " Ливърпул ", а той ми даде най-силната прегръдка, която в миналото съм получавал. След това почерпи всички в бара с по бира ".

" След мача той ми изпрати известие, че съжалява за загубата на " Тотнъм ". Каза, че желае да подари 500 паунда за щедрост, която аз избера. " Помощ за героите " ще получи пари в понеделник ", гласи известието на ентусиастът.

Жестът на Алън към последователя на " Ливърпул " е покъртителен, а историята е същинско ентусиазъм за обединителната мощ на футбола.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР