Футболът е игра, равна за всички, независимо от тяхната раса,

...
Футболът е игра, равна за всички, независимо от тяхната раса,
Коментари Харесай

БФС ще бори расизма с нов шал

Футболът е игра, равна за всички, без значение от тяхната раса, пол или вяра. С това обръщение Българският футболен съюз показа " The Scarf of Respect " — фенски шал, средствата от чиято продажба ще отидат за битката с дискриминирането в обичания спорт, оповестиха от футболната централа.
УЕФА затваря " Васил Левски " и глобява България с 85 хиляди евро (ВИДЕО) Санкция има и за Англия
Създаването на този благотворителен артикул е част от редица стъпки, които БФС ще предприеме като реакция против случилото се по време на eвропейската подготовка сред България и Англия на 14 октомври.

Снимка: bfunion.bg

Традиционно футболните шалове демонстрират принадлежността към избран клуб — " The Scarf of Respect " демонстрира любовта към играта, равна за всички. Шалът е въодушевен от цветовете на българското знаме, само че посланието е универсално — във футбола няма място за дискриминация от какъвто и да е темперамент.

" The Scarf of Respect " бе показан с фотосесия, в която се включиха капитанът на националния тим Ивелин Попов, нападателите Марселиньо и Божидар Краев, вратарката на женския народен тим Виктория Димова, футболисти от юношеския отбор, почитатели и чиновници от Национална футболна база " Бояна ".

Снимка: bfunion.bg

Повече за шала и самодейността на Българския футболен съюз можете да разберете на scarfofrespect.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР