Футбол от четири първенства, смесени бойни изкуства от UFC и

...
Футбол от четири първенства, смесени бойни изкуства от UFC и
Коментари Харесай

Футбол, UFC и хокей на лед в уикенд програмата на спортните канали на Мтел

Футбол от четири шампионати, смесени бойни изкуства от UFC и най-интересните конфликти от NHL ще могат да видят феновете на Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 през уикенда.

Началото ще бъде обещано още в петък следобяд по Mtel Sport 1 с втория мач от индийската случка на Димитър Бербатов. От 16:30 часа той и неговите съотборници от Керала Бластърс ще се опитат да запишат първа победа за сезона в семейството си против новосъздадения тим на Джамшедпур.

 В събота от 17:00 часа по Mtel Sport 1 футболните почитатели ще могат да проследят онлайн дербито на град Донецк от украинското състезание сред Олимпик и гранда Шахтьор.

Малко по-късно, от 20:45 часа на същата периодичност, е завладяващият конфликт от холандската Ередивизи сред Грьонинген и първенеца Фейенорд, който изпитва съществени усложнения от началото на акцията и ще търси наложителен триумф.

В неделния ден, в два поредни дуела – от 13:30 часа и от 15:30 часа, Mtel Sport 2 ще излъчи директно и дуелите на другите два гранда от Ниската земя. В първия мач Аякс приема Рода, а във втория – водачът ПСВ Айндховен гостува на Екселсиор.

Поредният кръг на съветската Премиер лига също предлага много забавни конфликти. В неделя от 13:00 часа по Mtel Sport 1 Рубин посреща ЦСКА Москва с Георги Миланов в състава. Голямото дерби обаче е в понеделник, когато от 18:30 часа първенецът Спартак Москва с Ивелин Попов посреща втория във краткотрайното класиране Зенит.

Феновете на свободните боеве ще могат да гледат в директно лъчение следващата UFC галавечер от китайския град Шанхай. Ключовият конфликт за този уикенд е сред английската легенда Майкъл Биспинг и американеца Келвин Гастелъм. Денят е събота, началото – 14:00 часа по Mtel Sport 2.

Програмата в Националната хокейна лига на Северна Америка този уикенд е благосклонна към европейските фенове, като предлага цели четири дуела с ранен начален час. В петък от 20:00 часа Бостън Брюинс приема първенеца Питсбърг Пенгуинс, а от 24:00 часа Александър Овечкин и неговия Вашингтон Кепитълс гостуват на водача в NHL – Тампа Бей Лайтнинг. И двата дуела са директно в ефира на Mtel Sport 2.



В неделната вечер, от 20:00 часа същият канал ще излъчи онлайн конфликтът сред Каролина Хърикейнс и Нешвил Предатърс, а хокейната уикенд стратегия се закрива с мача сред Ню Йорк Рейнджърс и Ванкувър Кaнъкс в 21:00 часа по Mtel Sport 1. Всички срещи на Димитър Бербатов и Керала Бластърс в Супер лигата на Индия, може да следите в действително време по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Най-интересните събития на UFC се излъчват в българския ефир извънредно по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Най-интересните дуели от NHL се излъчват непосредствено по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР