Фурорът от големия триумф за братя Пулеви на боксовата гала

...
Фурорът от големия триумф за братя Пулеви на боксовата гала
Коментари Харесай

Кобрата: Фюри и промоутърът му продължиха с мръсните номера

Фурорът от огромния успех за братя Пулеви на боксовата церемония вечер в " Арена Армеец " продължава. С безапелационната си победа над Хюи Фюри в събота, като се изключи че подвигна на крайник хиляди в залата, Кубрат си завоюва и правото да се бие за Световната купа, споделя Българска национална телевизия.

 Кубрат Пулев - Хюи Фюри @@@

" Имах малко натъртвания, охлузвания, считам, че съм добре. Даже съм супер, Готов съм за нов мач ", споделя Кобрата.
 Кубрат Пулев - Хюи Фюри @@@

" Фюри е извънредно издръжлив, неуместен. Не можех и да пожертвам, тъй като ръкавиците бяха извънредно дребни и при удар се усеща доста грубо. Отделно българската аудитория да вършим драми, по-добре сигурна и естествена победа, в сравнение с с нокаут и да пожертвам ", сподели той.

" Чувството да победиш на родна земя е неповторимо. Българската аудитория е по-емоционална и еуфорията в залата е напълно друга от Германия или Щатите. Уникално и грандиозно събитие. Беше доста хубаво " показа Пулев.
 Кубрат Пулев - Хюи Фюри @@@

" Смятам, че в чужбина видяха един по-различен боксьор. Фюри не направи нищо по-различно, тъй като не му дадох опция. В 8-ия рунд ме удари и намерения, че може да ме нокаутира, само че удържах. Поканих го след това в залата, както и промоутъра му. Но те продължиха с мръсните номера - тъй като допинг контрола беше взет от българи, бил манипулиран. Хората от допинг контрола се снимаха с мен и те споделиха - ето, те се снимат, манипулирано е. Това са мръсни и долни номера ", безапелационен е Кубрат.
 Кубрат Пулев - Хюи Фюри @@@

" Не се тормозя от срещата с Антъни Джошуа. Готов съм да го нападам и сега, само че всичко е въпрос на сделка, тъй като той има още трофеи, които да пази. Догодина, към края на годината, може да се срещнем. Ще направя още няколко срещи, само че към момента не е ясно с кого. Първо ще си умря - и аз съм човек " добави боксьорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР