Фурор и куп медали за гимнастичките ни в Москва през

...
Фурор и куп медали за гимнастичките ни в Москва през
Коментари Харесай

Илияна Раева: С 3 грешки момичетата взеха златен медал

Фурор и куп медали за гимнастичките ни в Москва през уикенда - седем медала, два от които златни - за ансамбъла и Боряна Калейн.

„ Случи се нещо, което не се е случвало до момента. Нашите девойки с три груби неточности взеха златен орден. Положихме извънредно старания да имаме доста комплицирани композиции, които биха могли да се изпълнят от доста малко гимнастички в света ”. Това съобщи по Нова тв Илияна Раева, ръководител на Българската федерация по художествена гимнастика.

„ Най-щастлива съм за медалите на Боряна Калейн. Тя беше като една кралица на терена. По време на надпреварата и самите съветски коментатори не скриха удивлението си и от нея, и от ансамбъла. Отзивът е необикновен ”, разяснява Раева.

„ За мен най-важното беше да трансформира мисленето на треньори и състезатели в вярната посока. Държавата сега се грижи ужасно доста за нас, получаваме доста съществени финанси, само че това стана постфактум. За да стигнем до това, минахме през доста тежък интервал, с цел да потвърдим, че работим и реализираме триумфи ”, сподели още тя. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР