Функцията Прогнозна маршрутизация“ ще подбере данните за трафика за период

...
Функцията Прогнозна маршрутизация“ ще подбере данните за трафика за период
Коментари Харесай

Sygic пуска „Прогнозна маршрутизация“ за своето приложение за GPS навигация

Функцията „ Прогнозна маршрутизация “ ще подбере данните за трафика за интервал от две години, с цел да покаже на водачите най-ефективните направления – даже когато няма връзка с мобилната мрежа.
Sygic анонсира въвеждането на функционалността „ Прогнозна маршрутизация “ в своето приложение. Функцията предвижда трафика въз основата на данни, събирани в границите на две години, позволявайки на потребителите да следват най-ефективните направления за постигане на своите дестинации.

Sygic е приложението за GPS навигация, което се радва на най-голямо доверие в света. Предлагано в над 200 страни и на над 40 езика с повече от 200 милиона потребителя по света, Sygic предлага единствени по рода си улесняващи потребителите функционалности, като офлайн карти и елементарен за потребление интерфейс, в допълнение към преди малко въведената функционалност „ Прогнозна маршрутизация “.


Функцията „ Прогнозна маршрутизация “ взема поради всички вероятни направления и избира този, който ще отнеме най-кратко време
Тя прави това, като регистрира действителните междинни скорости по пътищата (а не оповестените ограничавания за скоростта), както и светофари, кръгови кръстовища, час от деня и исторически данни, получени при сходни пътувания. Функцията „ Прогнозна маршрутизация “ се задейства автоматизирано, когато потребителите включат приложението Sygic, като тя работи даже и при липса на интернет и мобилна мрежа.



Досега системите за GPS навигация разчитаха на данните за трафика в действително време, с цел да покажат най-ефективните направления. Когато се изключат от мобилната мрежа, тези системи могат да демонстрират единствено вероятни направления – без да могат надеждно и тъкмо да дефинират най-хубавия.

„ Развълнувани сме да предоставим на нашите консуматори на приложението Sygic по целия свят преимуществата на функционалността „ Прогнозна маршрутизация “, която трансформира напълно метода на навигиране. “ – сподели Мартин Стригац, Изпълнителен шеф на Sygic. „ Сигурни сме, че тази функционалност освен ще направи навигацията по-приятна, а и ще разреши на потребителите да прекарват по-голяма част от времето си в по-плодотворни действия – да не приказваме за спомагателните икономии от гориво. “

Усъвършенстваните приложения за GPS навигация дават опция на потребителите да спестят както време, по този начин и пари. Изследователите във Ford откриха, че приложенията за GPS навигация биха могли да оказват помощ на потребителите да понижат разхода на гориво с почти 15%. При едно по-старо проучване се откри, че точни данни за трафика биха могли да спестят на водачите почти четири дни шофиране на година.

Функцията „ Прогнозна маршрутизация “ се дава гратис и неотложно на всичките 250 милиона консуматори на Sygic по целия свят. Чрез съчетание на преимуществата на маршрутизирането посредством информация за трафика в действително време и прогнозното маршрутизиране на база исторически данни, потребителите на Sygic имат най-мощния инструмент за установяване на предстоящо време на идване (ETA) на всяка система за GPS навигация на планетата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР