Функционален плейър, с опростен и интуитивен интерфейсМедийният плейър MPlayer for

...
Функционален плейър, с опростен и интуитивен интерфейсМедийният плейър MPlayer for
Коментари Харесай

MPlayer for Windows – поддържа всички формати

Функционален плейър, с банален и подсъзнателен интерфейс

Медийният плейър MPlayer for Windows ще ви разреши да възпроизведете на процедура всеки видео и аудио файл

MPlayer for Windows се явява мощен и подсъзнателен медиен плейър, кадърен да възпроизведе всеки филм или ария, без значение в какъв формат са те.

Програмата се отличава с развита функционалност, елементарност и елементарно потребление, плюс голям брой поддържани формати – 192 за видео и 85 за аудио, или на процедура всички публикувани формати.

MPlayer for Windows предлага три режима на инсталиране: най-малък, който включва единствено MPlayer UI (известен още като MPUI); цялостен – включва MPUI и SMPlayer, дружно с нужните кодеци; и изборен, при който потребителят избира ръчно съставените елементи за инсталиране.

За оптималната продуктивност, инсталаторът включва усъвършенствани пакети за разнообразни процесори. Вградена функционалност автоматизирано сканира и разпознава вида на процесора. Потребителят, несъмнено, може да избере вариантите, използвани за всички видове CPU, с цел да се подсигури против възможни сривове в работата.

MPlayer има банален и подсъзнателен интерфейс. Всички функционалности се демонстрират в няколко менюта, които включват контролите на плейъра – Play/Pause/Forward/Rewind, варианти за основаване на плейлисти и настройки. Програмата се популяризира гратис.

Даунлоуд: MPlayer for Windows
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР