FUNDAY ART ACADEMY е територия за споделяне и откривателство. Място,

...
FUNDAY ART ACADEMY е територия за споделяне и откривателство. Място,
Коментари Харесай

Твоето място да развиеш своя талант

FUNDAY ART ACADEMY е територия за шерване и откривателство. Място, в което пред младия създател се разкрива опцията да развие своите артистични умения и да опознае света на изкуството. Свят, който ще му помогне да споделя, да развива въображение и креативно ентусиазъм и да осъществя голям брой забавни планове.

Артистичните ателиета имат за цел да развият въображението, гения и ползите на децата в разнообразни области на изкуството в границите на 30 съботи в годината.

Кой учи децата?

С FUNDAY ART ACADEMY децата ще имат привилегията да се допрян до креативна среда под въздействието на майстори - създатели. Поканата да вземат участие в това същинско премеждие одобриха едни от най-ярките представители на артистичните среди у нас - преподаватели с потвърдено име и гений за работа с младежи.

Какво включва програмата?

Всяка събота каките и батковците на възраст сред 10 и 15 години напредват в определената от тях област и се придвижват в свят на развлечение и креативност, в който ще осмислят своите избори и ще намерят изворите на ентусиазъм и артистизъм. И всичко това на британски език.
В 6 ателиета по изкуства, ще помогнем на децата да открият своя път към звездите!

-Актьорско майсторство: драма и фентъзи

-Операторско майсторство и монтаж

-Музикална креативна работилница

-Графичен дизайн и анимация

-Съвременен танц

-Джаз балет

 Твоето място да развиеш своя гений

Програмата започва на 5 октомври 2019 година и включва 30 съботи по 4 образователни часа от 10:30 до 14:30 ч. Научете повече за FUNDAY ART ACADEMY и регистрирайте Вашето дете на www.funday.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР