Фулъм постигна категорична победа с 3:0 в лондонското дерби срещу

...
Фулъм постигна категорична победа с 3:0 в лондонското дерби срещу
Коментари Харесай

Фулъм разби Тотнъм и завърза битката за топ 5 във Висшата лига

Фулъм реализира безапелационна победа с 3:0 в лондонското дерби против Тотнъм, което бе част от програмата на 29-ия кръг на Висшата лига. Успехът за „ котиджърс “ пристигна след 2 попадения на Родриго Муниз и 1 гол на Саша Лукич. С успеха отборът на Марко Силва събра 38 точки на 12-ото място във краткотрайното класиране, където Тотнъм е 5-и с 53 точки.

Първото полувреме на „ Крейвън Котидж “ бе равностойно, само че в 42-ата минута отбраната на Тотнъм рухна, оставяйки Родриго Муниз да бъде изведен на чиста позиция с прехвърлящ пас на Антони Робинсън, като нападателят вкара прекрасен гол, пращайки топката в долния ляв ъгъл на вратата на Тотнъм.

Само 4 минути след началото на второто полувреме Фулъм поде офанзива през центъра, при която топката стигна на дясното крило при Тимъти Кастан. Белгиецът центрира ниско и в наказателното поле Саша Лукич засече топката право в мрежата на Гилелмо Викарио.

Точно след приключването на час игра бранителите на гостите още веднъж бяха пасивни и оставиха топката да стигне до Муниз, откакто удар на Жоао Палиня бе блокиран. Оставен на чиста позиция, нападателят на Фулъм не сгреши и повиши задатъка на своя отбор на 3 гола.

В 64-ата минута гол на Жоао Палиня не бе зачетен поради засада на Раул Хименес, който влияеше на вратаря на Тотнъм при удара на португалския халф.

До края на мача Тотнъм бе по-активен, само че отбраната на Фулъм и Бернд Лено се оправиха добре и не разрешиха на отбора на Ангелос Постекоглу даже да вкара почетно попадение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР