Фулъм посреща Манчестър Юнайтед в мач от 19-ия кръг на

...
Фулъм посреща Манчестър Юнайтед в мач от 19-ия кръг на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Фулъм - Манчестър Юнайтед, съставите

Фулъм посреща Манчестър Юнайтед в мач от 19-ия кръг на Висшата лига. Лондончани заемат 18-ото място с 12 точки, като единствено Уест Бромич Албиън и Шефилд Юнайтед са под тях.

"Червените дяволи " от своя страна са на другия полюс, бидейки на второто място в класирането, а триумф довечера ще ги върне назад на върха, изпреварвайки Лестър, който има един пункт повече все още.

За домакините се завръща Александър Митрович, който лекуваше травма в подколянното сухожилие. Том Кеърни обаче продължава да е отвън строя. С санкции са Антъни Робинсън и Боби де Кордова-Рейд.

Гостите ще са без Брендън Уилямс и Фил Джоунс.

"Котиджърс " ще се опитат да победят именития си противник за първи път от 11 срещи насам (2 равенства и 9 поражения). Задачата им ще бъде тежка, тъй като не са вкарвали гол в 3 поредни домашен дуела в лигата.

Ако възпитаниците на Оле Гунар Солскяер си тръгнат непобедени от Лондон, те ще изравнят личното си достижение от 17 мача без загуба, което датира от интервала декември 1998 и септември 1999 година.

Десятката на 20-кратния първенец на Англия Маркъс Рашфорд може да се трансформира в първия играч на тима, който се разписва в 3 следващи срещи в Премиър лийг. За последно това стори Уейн Рууни през 2014-та година.

Първият съдийски сигнал ще бъде даден в 22:15 часа българско време, а всичко най-интересно ще можете да наблюдавате директно по DIEMA SPORT 2 и онлайн в Gong.bg.

Фулъм : Ареола, Тете, Андерсен, Лофтъс-Чийк, Адарабийо, Кавалейро, Локман, Рийд, Брян, Ангиса, Айна

Резерви: Родак, Одой, Хектор, Реам, Онома, Лемина, Кебано, Камара, Митрович

Мениджър: Скот Паркър

Манчестър Юнайтед : Де Хеа, Уан-Бисака, Баий, Магуайър, Шоу, Фред, Погба, Грийнууд, Фернандеш, Марсиал, Кавани

Резерви: Хендерсън, Телес, Туанзебе, Джеймс, Мата, Матич, Мактоминей, Ван де Беек, Рашфорд

Мениджър: Оле Гунар Солскяер

Стадион: "Крейвън Котидж ", Лондон

Главен арбитър:
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР