Фулъм победи Брайтън с 1:0 като гост в мач от

...
Фулъм победи Брайтън с 1:0 като гост в мач от
Коментари Харесай

Фулъм излъга Брайтън като гост

Фулъм победи Брайтън с 1:0 като посетител в мач от 24-ия кръг на Висшата лига. Единственото попадение падна в 88-ата минута на срещата. 

Чайките “ владееха повече топката и насочиха седем удара към вратата на Лено. При най-хубавата обстановка стражът на гостите се намеси добре, с цел да улови топката пред крайници на Фъргюсън. Лондончани не направиха нищо в нападателен проект и не насочиха нито един изстрел.

През второто полувреме Брайтън продължи да господства. В 54-тата минута домакините желаеха дузпа за нарушаване на Робинсън против Велтман. Сигнал не последва, а и ВАР не се намеси. В 57-ата Марч прати топката във вратата на гостите, само че попадението бе анулирано вярно поради засада. Минута по-късно Лено се намеси доста добре, с цел да избави удар на Макалистър.

В 61-вата минута домакините имаха нови искания за дузпа, които не бяха почитание, а в 77-ата второ тяхно попадение, осъществено от Буоананоте, бе анулирано поради засада на Ундав.

Така се стигна до 88-ата минута, когато изцяло срещу логиката Фулъм стигна до успеха. Винисиус завоюва една топка в центъра и изведе Соломон, който стреля в далечния ъгъл.

В добавеното време Макалистър пропусна още опция.

В различен мач от този кръг, Брентфорд и Кристъл Палас не се победиха. Двата отбора приключиха при резултат 1:1.

Палас поведе с гол на Ееричи Езе в 69-ата минута. Виталий Янелт пък донесе точката на " пчеличките " с гол в 96-ата минута на дуела. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР