Фулъм и Ливърпул играят при 1:0 в мач от 1-ия

...
Фулъм и Ливърпул играят при 1:0 в мач от 1-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Фулъм - Ливърпул 1:0, греда за котиджърс

Фулъм и Ливърпул играят при 1:0 в мач от 1-ия кръг на Висшата лига. Двубоят се предава директно по DIEMA SPORT 2. В уеб страницата Gong.bg ще проследим най-интересното от дуела. В 33-ата минута Александър Митрович даде задатък на домакините.

Двубоят стартира мощно за домакините, които пропуснаха да се разпишат още преди да е минала и минута игра. Александър Митрович получи отличен пас, навлезе в наказателното поле отляво и опита удар по диагонала, който мина около вратата. В 15-ата минута Луис Диас прати топката във вратата, само че в течение на офанзивата Анди Робъртсън беше в засада и попадението беше анулирано.

В 22-ата минута Салах засече с глава центриране на Александър-Арнолд, само че стреля безпределно неопределено. Малко по-късно центриране на Перейра откри Палиня, който насочи удар, само че топката излезе в корнер след рикошет в Матип. След половин час игра Робинсън центрира в наказателното поле, където Харисън Рийд засече, само че Фабиньо блокира удара.

По-добрата игра на "котиджърс " даде резултат в 33-ата минута. Кебано напредна отдясно и пусна към Тете, който центрира на далечната греда, а там Александър Митрович нямаше проблем да надскочи Александър-Арнолд и да открие резултата.

Шест минути по-късно Фабиньо откри Диас в наказателното поле. Колумбиецът финтира бранител и потърси далечния ъгъл, само че топката срещна гредата.

Ливърпул продължи да играе все по този начин едва и в началните минути на втората част. Юрген Клоп пусна в игра Дарвин Нунес на мястото на Роберто Фирмино. В 57-ата минута Фулъм беше покрай второ попадение. Неескенс Кебанов получи отдясно в наказателното поле и потърси далечния ъгъл, само че топката срещна гредата.

Фулън - Ливърпул 1:0

1:0 Александър Митрович (33)

Фулъм: Родак, Тете, Рийм, Адарабиойо, Робинсън, Палиня, Рийд, Кебано, Перейра, Рийд, Митрович

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Матип, Ван Дайк, Робъртсън, Фабиньо, Хендерсън, Тиаго, Диас, Салах, Фирмино
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР