Fuckup Nights, глобална поредица от събития, която празнува поемането на

...
Fuckup Nights, глобална поредица от събития, която празнува поемането на
Коментари Харесай

Успешни българи разказват за провалите си на Fuckup Nights

Fuckup Nights, световна поредност от събития, която чества поемането на риск и приветства грешките, които позволяваме по пътя към растежа, с ново издание в София. То ще се организира на 14.07.2020 от 19:30 часа в Kino Cabana (лятно кино НДК). 
Няколко души ще се изправят пред аудитория, с цел да споделят самоуверено своите професионални " провали ", цената, която са платили за тях и уроците, които са научили. Ето кого ще чуем на 14 юли:
Гергана Радович е холистичен терапевт, треньор и специалист по съня. Тя оказва помощ на заетите хора да се оправят със напрежението, да спят по-добре и да реализират повече в живота си. Има 15-годишен опит като авиационен инструктор, специализирал в ръководство на напрежението, умората и съня за летателни екипажи и други категории авиационен личен състав. Член е на Европейската асоциация по авиационна логика на психиката, Европейското сдружение за медицина за съня и Българската асоциация по енергийна логика на психиката. Преди няколко години открива, че светът отвън авиацията е доста по-голям от предстоящото и заменя преподаването с работата като холистичен терапевт на свободна процедура. Гергана има вяра, че единственият метод да постигнеш дълготраен резултат в персонален или професионален проект е да действаш по едно и също време във всички направления - рационална, прочувствена, физическа.

Анна Цолова – тв публицист и учител по обществена тирада. Първата и телевизионна изява като публицист е през 1999 година. Оттогава следват 15 000 изявленията, филми и репортажи. Хиляди часове в ефира на бТВ и Нова. Преди две години основава " Говори, с цел да те видят! " и предава знанията и опита си за общественото говорене на представители на бизнеса и неправителствените организации. Казва, че тогава (преди две години) е направила втория си най-хубав професионален избор.

Александър Пейчев - през последните 20 години е продуцент и шеф продукция на разнородни задгранични и български игрални филми и сериали . Автор и участник в голям брой възходи и падения. Изпълнителен продуцент на един от най-успешните сериали по Netflix от началото на тази година - " Into the night "
Заснемането на един филм включва екип от доста и разнообразни хора, всеки със своите визии и характери. Той ще показа по какъв начин демократичното взимане на групови решения може да се окаже не най-хубавото решение за реализирането на един план, изключително когато ръководителят има ясна визия за случването на нещата. Ще опише и за снимането на кино лентата " Бензин " и уроците, научени от него.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР