Фуболната мегазвезда Кристиано Роналдо скочи в защита на бившия световен

...
Фуболната мегазвезда Кристиано Роналдо скочи в защита на бившия световен
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо защити Анди Руис-младши от критиките: Тялото няма значение

Фуболната мегазвезда Кристиано Роналдо скочи в отбрана на някогашния международен първенец в тежка категория Анди Руис-младши, който стана обект на остри рецензии поради наднорменото си тегло. Американски боксьор от мексикански генезис шокира света на 1 юни 2019 година, когато детронира Антъни Джошуа. Тогава шишкото тежеше 121.6 кг при растеж от 188 сантиметра. В реванша няколко месеца по-късно Руис-младши, към този момент 128.4 кг, устоя всичките 12 рунда, само че съдиите единомислещо присъдиха успеха на британеца и той загуби всичките си шампионски пояси.
 Роналдо обаче не е склонен с рецензиите, които Анди Руис получи. В документалният филм на DAZN “Паралелни светове” португалският футболист акцентира, че Руис е добър боксьор и тялото не е от голяма важност. Той разиска физическото му положение с казахстанския боксьор Генадий Головкин, който влезе в ролята на негов треньор.
“Джошуа е един от най-хубавите, само че Руиз е добър. Това е, което заявих на приятелите си, тъй като те му се подиграваха и ми споделяха да погледна дебелото тяло на Руиз. Казах им: ‘ “Вижте, тялото няма значение. Важна е подготовката”, показа Роналдо, който неотдавна счупи голмайсторския връх на Пеле и умерено можем да кажем, че знае това-онова за подготовката.
 В момента някогашният международен първенец е свалил над 9 кг от тежестта си и интензивно тренира в очакване на идващия си мач. Точно като Кристиано Роналдо, Анди Руис-младши желае да остане порядъчен и да заобикаля всевъзможни нездравословни привички. Както е известно, португалската футболна звезда е въплъщение на упорита работа през цялото време на своята кариера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР