ФСБ на Руската федерация обяви идентифицирането на още един заподозрян

...
ФСБ на Руската федерация обяви идентифицирането на още един заподозрян
Коментари Харесай

Съучастник на убийцата на Дугина попадна на ВИДЕО - украинецът Циганенко

ФСБ на Руската федерация разгласи идентифицирането на още един обвинен за убийството на съветската журналистка Дария Дугина. Това съобщава  " Интерфакс ", базирайки се на източник от службите за сигурност.

Ведомството твърди, че с изключение на Наталия Вовк покушението против Дария Дугин е подготвил различен вредител - украинският жител Богдан Циганенко, роден през 1978 година

Известно е, че той е дошъл в Москва през Естония на 30 юли и е напуснал Руската федерация ден преди гърмежа на колата на Даря Дугина.

В близко бъдеще Циганенко ще бъде разгласен за търсене.

Също по този начин в мрежата се появи видео, на което се вижда по какъв начин Циганенко влиза в Руската федерация с автомобил Mini Cooper с Наталия Вовк, освен това номерът на колата е на ДНР.

ФСБ отбелязва, че след това номерата на ДНР в гаража са били заменени с казахстански.

Кадрите са от 17 август 2022 година



Предполагаемият съизвършител на килърката на журналистката и политолог Дария Дугина - Богдан Циганенко - преди този момент е приключил боен колеж в Донецк и в последно време не е работил на никое място, споделиха негови близки пред РИА Новости.

„ След осми клас приключи боен колеж... вместо 9-10 клас. След това той учи в академията за ръководство тук, в Донецк “, посочи Лариса, лелята на обвинения.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР