Фронтменът на рокгрупата The Cure Робърт Смит бил много близо

...
Фронтменът на рокгрупата The Cure Робърт Смит бил много близо
Коментари Харесай

Рокзвезда предрекла смъртта на кралица Елизабет II

Фронтменът на рокгрупата The Cure Робърт Смит бил доста покрай това да предскаже точната дата на гибелта на британската кралица Елизабет II, само че сбъркал единствено с един ден. Това напомня онлайн изданието The Line of Best Fit, написа в. Сега.

Сайтът отбелязва, че музикантът в никакъв случай не е бил обожател на кралската фамилия във Англия, само че се оказва, че той е дал най-близката прогноза за датата на гибелта на особата доскоро повече от десетилетие. По време на фестивала Hurricane в Германия през 2012 година, Смит дава изявление, в което приказва за своята злост към короната и на финала споделя: „ Кралицата ще почине на 7 септември, ще има голям протест и аз ще бъда разгласен за крал “.

Кралица Елизабет II издъхна на 8 септември. По-рано денем Бъкингамският замък разгласи, че тя е под лекарско наблюдаване поради влошеното си здраве. В замъка Балморал в Шотландия, където Нейно величество прекара последните седмици от живота си, с нея пристигнаха да се сбогуват децата и внуците ѝ.

Втората част от предсказанието на Робърт Смит обаче не се сбъдна, защото първородният наследник на Елизабет II преди малко беше разгласен за крал на Британската общественост, а въстание не се чака да избухне скоро. Новият крал Чарлз Трети разгласи в страната печал, който ще завърши седем дни след погребението на кралицата. Самото заравяне ще се състои на 19 септември.

63-годишният китарист, водещ вокал и създател на песни Робърт Смит е единственият останал непрекъснат член на група The Cure при множеството промени в състава ѝ от нейното учредяване през 1978 година до през днешния ден. В едно от редките си изявленията – за Rolling Stone през 2019 година, музикантът разяснява политическите си възгледи, като споделя, че „ постоянно е поддържал това, което може да се счита за социалистическа позиция за света “ и че съгласно него „ дясното от центъра постоянно е неправилно “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР