Фронтменът на легендарната ирландска рок група U2 Боно пристигна днес

...
Фронтменът на легендарната ирландска рок група U2 Боно пристигна днес
Коментари Харесай

Боно пя в киевското метро за Украйна |

Фронтменът на именитата ирландска рок група U2 Боно дойде през днешния ден в Киев, с цел да изнесе импровизиран концерт в метрото на града в поддръжка на Украйна. Заедно с 61-годишния музикант бе и китаристът на бандата Дейвид Евънс-Едж.

Двамата пяха и свириха на централната киевска станция " Крешчатик ". С тях интензивно се включи и украинският артист Тарас Тополя от рок бандата Antitila, която временно прекрати активността си, с цел да иде на фронта. Присъстваха и останалите членове на местната група, облечени във военни униформи.

" Народът на Украйна не се бори единствено за личната си независимост. Вие се борите за всички нас, които обичаме свободата ", сподели Боно пред множеството.

Боно и Тополя изпяха дружно своя версия на Stand by Me, перифразирайки рефрена на Stand by Ukraine (застани до Украйна - бел. ред.).

За първи път в Украйна стъпи и брачната половинка на американския президент Джо Байдън - Джил, която посети Ужгород. Градът се намира на границата със Словакия. Кортежът на госпожа Байдън е пътувал през града до учебно заведение №6, което е временен подслон за 163 украинци, 47 от които са деца. Там тя се е срещнала с първата дама на Украйна Олена Зеленска. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР