Фронтменът на легендарната група „Пинк Флойд“ Роджър Уотърс публикува видео

...
Фронтменът на легендарната група „Пинк Флойд“ Роджър Уотърс публикува видео
Коментари Харесай

Роджър Уотърс от Пинк Флойд подкрепи през 2013 Борисов и протеста срещу Орешарски, а днес Мадуро и Венецуела!

Фронтменът на именитата група „ Пинк Флойд “ Роджър Уотърс разгласява видео в поддръжка на Венецуела с яростно обръщение към Доналд Тръмп, оповестява The Independent.

„ Не нахлувайте! Това е горда самостоятелна нация и тя може да се оправи сама “, споделя рок-звездата в обръщението си, като мачка кукла-карикатура на американския президент.

Уотърс в никакъв случай не е спестявал шерването на политическите си възгледи, прецизира изданието и прибавя, че преди този момент е призовал за културен протест на Израел, а бандите, ангажирани със Супер-купата, да маркират Джулиан Асандж като воин на Австралия.

В гневното си видеосъобщение той подчертава на икономическата и филантропичната рецесия, в която е затънала Венецуела, и упорства Съединени американски щати да отстрани глобите върху южноамериканската страна. На концерта, проведен от президента социалист Николас Мадуро, би трябвало да се пее „ Долу ръцете от Венецуела “, споделя Уотърс и е безапелационен, че помощта от Съединени американски щати е предходник на прелом или инвазия в тази страна.

Възхищавам ви се отдалеко, сигурно от 1998 година или преди този момент, разяснява той събитията на границата с Колумбия. „ Наблюдавах ви отдалеко по какъв начин устоявате на всички опити на великата имперска власт да унищожи революцията ви. Съпротивлявахте се през 2002-а и в този момент се противопоставяте отново. Аз безусловно съдя тези ужасни наказания, които се употребяват против вас, против всеки един от вас “, заключава Уотърс.

Съоснователят на „ Пинк Флойд “ Роджър Уотърс изнесе втори концерт пред българската аудитория на 4 май 2018 година Аудиовизуалното шоу включваше голямо летящо надуваемо прасе с облика на Доналд Тръмп и „ стена “, минаваща през цялата зала. Преди това през 2013 година той бе гастролирал у нас със спектакъла си „ Стената “. Тогава турнето му съответства с митингите против кабинета „ Орешарски “ и той ги поддържа от сцената, на която светна надписът „ оставка “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР