Фронтменът на култовата американска група Godsmack Съли Ърна започна вчера

...
Фронтменът на култовата американска група Godsmack Съли Ърна започна вчера
Коментари Харесай

Съли Ърна започна европейското си турне

Фронтменът на паметната американска група Godsmack Съли Ърна стартира през вчерашния ден своето огромно европейско турне. Вокалистът гостува на Стария континент с цялата си група за солови планове, в която вземат участие още Тим Терио, Тай Замора, Дейв Стефанели, Крис Декато, както и страхотната вокалистка Лиса Гайър, чието присъединяване в концертите беше оповестено неотдавна. Първата спирка от пътуването беше белгийската столица Брюксел, където нощес Съли възпламени феновете в зала La Madeleine.
„ Бяхте страхотна първа аудитория! Благодарим ви, че ни приехте “, написа Съли в своя Фейсбук профил. Постът е събрал над 1100 лайкове и възторжени мнения от фенове.
Европейското турне на Ърна включва още градовете Амстердам, Хамбург, Стокхолм, Осло, Берлин, Вроцлав, Лодз, Москва, Санкт Петербург и Лондон. Най-мащабното събитие от цялата поредност концерти ще бъде шоуто в София на 26-ти септември в зала „ Арена Армеец “ от 20:00 ч. Събитието, което се провежда от „ Кантус Фирмус “, ще означи 11-тия рожден ден на радио Z–Rock.
В репертоара за концерта са включени песни от соловите албуми на Съли Ърна, специфични версии на обичани части на Godsmack, както и няколко музикални изненади. В момента към момента има лимитирано количество билети за събитието в секторите „ на терен “ с цени от 50 лева и 70 лева, както и седящи места. Билетите се продават онлайн на Ticketsbg.com и в мрежата на Eventim, както и на касата на „ Кантус Фирмус “ в зала „ България “.

„ Кантус Фирмус “ АД е една от водещите концертни организации в България. До момента тя е провела над 600 концерта на български и задгранични актьори. Сред най-успешните планове на организацията са „ Европейски музикален фестивал”, който се организира годишно в София от 2000-та година и Sofia Jazz Peak, на който са гостували музиканти като Джордж Бенсън, Ал Жеро, Маркъс Милър, Ренди Крофърд, Джо Семпъл и други
През 2002 година организацията основава Оркестъра на Класик ФМ радио, който разпростира своята активност най-вече в циклите „ Концертмайсторите” и „ Музиката на Америка “. Съставът е партнирал на световноизвестни музиканти като Джошуа Бел, Енио Мориконе, Андреа Бочели, Ричард Клайдерман, Найджъл Кенеди, Мидори, Вадим Глузман, Максим Венгеров, Мишел Льогран, Пинкас Цукерман и други През 2014 година „ Кантус Фирмус “ показа 4 концерта от програмата на фестивала „ European Cultural Days “ във Франкфурт на Майн (Германия).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР