Фронтменът на Gravity Co. Явор Захариев не е починал от

...
Фронтменът на Gravity Co. Явор Захариев не е починал от
Коментари Харесай

Сестрата на Явор от Gravity Co: Починал е от побой, а не от дрога

Фронтменът на Gravity Co. Явор Захариев не е умрял от опиати, а е бил пребит, счита сестра му Рая. Броени часове преди поклонението пред тленните остатъци на музиканта през вчерашния ден, тя се обърна през Facebook към тези, които са побързали да го нарекат „ наркоман “ и да разтръбят, че е изгубил борбата с дрогата.

„ На всички вас държим да кажем, че това не е следващата наркоманска история, която от първия миг ни нагнездихте принудително в главите, без даже да знаете какво тъкмо се е случило „ по не доказани данни “. По извънредно....и подчертаваме, по извънредно доказани данни, Явор не е имал опиати в тялото си. Абсолютно никакви.

Явор е бил обичай... пребит от пердах и тялото му, което беше също толкоз чупливо, както и душата му не устоя. Това е истината за Явор и за неговата гибел “, написа в обществената мрежа покрусената сестра. Емоционалното изказване е подписано от Рая и дъщеричката й, 10-годишната Ива, която музикантът обожавал.

От столичната полиция не потвърдиха изказванията на сестрата Рая за гибелта на музиканта. От Столична дирекция на вътрешните работи споделиха за „ Монитор “, че към този момент нямат съществена версия и следствието работи по всички вероятни. От Софийска градска прокуратура подчертаха още веднъж, че лекарите, направили първичния оглед на тялото на Захариев, не са установили следи от принуждение.

В столичната черква „ Свети Седмочисленици “ през днешния ден Явор бе изпратен от повече от 100 другари и фенове. Сестра му Рая Крумова и племенницата, някогашната му брачна половинка Нора Тотина, подкрепяла го абсолютно в битката с наркотичната взаимозависимост, одобряваха съболезнования. Сред опечалените, пристигнали да отдадат респект на надарения артист, бяха тв звездата Ники Кънчев, момчетата от група Jeremy?, китаристът на „ Гравити Ко “ Иво Чалъков и още доста сътрудници.

Актьорът Любо Ковачев произнесе прощално слово за отишлия си без време другар Явор. Актьорът напомни какво огромно сърце е бил Явор, какъв брой добра душа и другар. Как е умеел да завихря хората към себе си с детската си непорочност и вярата в положителното. „ Обичам те, Явка “, приключи той.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР