Фронтменът и основател на рок машините Godsmack – Съли Ърна,

...
Фронтменът и основател на рок машините Godsmack – Съли Ърна,
Коментари Харесай

Съли Ърна подготвя филм по биографията си

Фронтменът и създател на рок машините Godsmack – Съли Ърна, разкри в изявление пред радиостанция в Тампа, Флорида, че възнамерява да филмира автобиографията си Пътищата, който избираме.

„ Много хора ни питат дали готвим биографична лента за Godsmack, само че няма по какъв начин да създадем към момента такава, тъй като не знаем по какъв начин свършва кино лентата. Все още живеем в него. Но аз персонално работя по документален филм за моя живот, който е основан на автобиографията ми.

Тя съдържа доста детайлности за Godsmack, изключително във финала си, тъй като историята стартира от моето раждане и продължава през всички борби, през които съм оживял и стига до заветната договорка с издател. До тук.

Това е като тийзър на огромната история, или най-малко нейното раждане. Но за в този момент мисля, че ще е преждевременно да приказваме за историята на Godsmack “, показа Ърна.

„ Пътищата, които избираме “ направи своята международна премиера през 2007-а, само че едвам в края на 2018-та се появи преведена у нас и провокира същински възторг. Самият Съли я разказва като „ фотография на 30 години от живота ми “.

Само преди месец – на 30 март, Godsmack раздрусаха препълнената зала Арена Армеец по време на първата си аудиенция в София и направиха запаметяващ се 2-часов концерт. Шоуто беше част от международното им турне в поддръжка на последния им албум When Legends Rise.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР