Фрог нюз сезира главния прокурор за скандално обаждане на бившия

...
Фрог нюз сезира главния прокурор за скандално обаждане на бившия
Коментари Харесай

Фрог сезира главния прокурор за скандално обаждане на бившия шеф на ГДБОП Станимир Флоров

Фрог нюз сезира основния прокурор за скандално позвъняване на някогашния началник на ГДБОП Станимир Флоров. След присъединяване на основния редактор на медията Катя Илиева в „ Шоуто на Слави “ на 10 януари т. година, той позвъни на мобилния й телефон и насочи куп грозни подмятания и реплики, които могат да бъдат възприети като скрити закани.
Ето единствено някои от тях: " Некой в случай че ти заведе едно делце, ще си кажеш източниците, с цел да отървеш кожляка ", „ Какво си била ти, бе? Откъде? Говорител си била на ГДБОП и си била пресаташе. Откъде да знаеш такава оперативна информация ти, бе? Питам те единствено. Откъде я знаеш тая информация? Ми аз в случай че бях един човек, който съм проверяващ, щях да те извикам да те попитам: Ти от кое място ги знаеш тея неща, бе “, „ Писнало ми е от такива като тебе, дето приказват нелепости “, „ Ако някой те извика, ще дадеш информация, другояче ще дадеш някой лев “. В яростта си Флоров сподели, че всичко в тази страна е пари. Възмути се от разкритията на Ката Илиева: Какво от това, като кажеш истината! Многократно журналистката го пита къде съгласно него не е била права, само че Флоров, въпреки, че я укорява, не дава никакъв отговор.

Неволен очевидец на невиждания телефонен диалог стана и шефът на „ Биволъ “ Асен Йорданов, който пусна дребна част от записа.

Припомняме ви, че по време на предаването журналистката описа за натискът, който се упражнява върху хората, разкрили групата за мокри поръчки „ Килърите “. Обясни, че у нас политиката, бизнесът и престъпният свят са свързани в обща заварка и това ясно проличало по време на мегапроцеса. Тя добави, че в натискът интензивно са се присъединили и пеевските медии. Катя Илиева се възмути, че никой в България не може да отбрани прокурорите, служителите на реда и очевидците, ангажирани с делото„ Килърите “, които получиха доживотни присъди без право на подмяна. Тя разкри детайлности и за единствената си среща с убития неотдавна предприемач Петър Христов, съгласно който у нас бизнес не може да се прави без благословията на корпулентния предприемач и народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски. За Христов се твърди, че е бил в изключително близки връзки както с Флоров, по този начин и с зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Фрогнюз и Катя Илиева в никакъв случай не са отричали приноса на някогашния шеф на ГДБОП Станимир Флоров в разкриването на поредност от тежки закононарушения. Въпреки това медията остро осъжда сходно неприемливо държание, зад което ясно прозира опит да се окаже напън върху свободата на словото. По неофициална информация сега Флоров се изявява като консултант по въпросите на сигурността на Цветан Цветанов. Двамата са кумове. Твърди се, че Флоров има кабинет в централата на ГЕРБ.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР