Фризьорът Мариян Захариев, който нашумя във втория сезон на сеирджийското

...
Фризьорът Мариян Захариев, който нашумя във втория сезон на сеирджийското
Коментари Харесай

Помните Мъро от Big Brother, вижте коя известна жена заряза наскоро

Фризьорът Мариян Захариев, който нашумя във втория сезон на сеирджийското риалити Big Brother през 2005 година е изоставил поп певицата Миленита eдва 3 години, откакто му роди дете.
Мъро, както го назовават приятелите му, имал нова другарка и псува намерено сякаш огромната си обич Миленита. Тя пък толкоз била отвратена от финала на връзките им, че не желала и да чуе за ново обвързване. За да може да устоя трите си невръстни деца, изоставената хубавица пеела вечер по нощните клубове, написа " Уикенд “.
Днес Мъро е надалеч от известността, само че преди 4 години подсети за себе си около случката си с Миленита. От предходна своя връзка фризьорът има щерка тийнейджърка - Евана. През април 2016 година изпълнителката на " Черни котараци " от хитовия сериал " Под прикритие " роди дъщеря на шавливия брат, която кръстиха Айя. Според мълвата, точно поради съдбовния Мариян след дълги години фамилен живот, синеоката русокоска се развела с първия си брачен партньор. Двете ѝ деца – Ясен и Калина, заживели дружно с нея и Мъро. Така артистичната двойка стана родители общо на 4 деца.
Покрай съжителството си с Миленита разюзданият коафьор, фен на безгрижния живот, най-сетне се бе кротнал. Уви, не за дълго! Още преди на бял свят да се появи общото им дете Айя, Мъро връчи годежен пръстен на певицата, само че двамата по този начин и не чуха Марша на Менделсон.
Скоро след раждането на бебето обаче връзката им зациклила, а свадите в дома им станали всекидневие, свидетелстват съседи на двойката. Досущ като в някой сапунен сериал, мощната им обич се трансформирала в още по-силна ненавист. Мъро хвърлил виновността за краха в връзките им върху прочувствената Миленита, която пък го блокирала във всичките си профили в обществените мрежи и демонстративно го изхвърлила освен от вкъщи си, само че и от живота си.
За да откри контакт с певицата и да упорства най-малко да вижда общото им дете, Мъро си направил нови регистрации в интернет. Грозните реплики, които двамата обществено си размениха, шокираха техни сътрудници, другари и напълно неволни очевидци на грозните им разправии.
" Знам, че не ти е комфортно и не си привикнала да четеш сходни неща – ти си измамница (обикновена), която се измъква като ѝ стане доста истината... Разблокирай ме, че имаме дете, за което да се грижим – не за теб и настроението ти. Ще ти се стори стеснен света. Дръж се културно/цивилизовано ", насочи обществени закани към майката на по-малката си дъщеря Мъро. За да ѝ отмъсти, фризьорът извади част от фамилните им кирливи ризи в общественото пространство. Според него Миленита симулирала, че недочува, с цел да провокира съжалението на близките.
" Ти си измамила много хора, нещастнице! Мен няма. И глухотата ти е небивалица също, с която да въвличаш и да търсиш страдание. Жертва! Вечната жертва! Има ви доста. От себе си се погнуси най-сетне, не от мен. Да не ти споделям на мен какво ми е. И не си задоволително уравновесена, с цел да ти е допустимо да слагаш точка на каквото и да било. Човече без никакъв темперамент и храброст – това си ти. Жалка си! Сложи точка на себе си. Вредна си! От мен можеш да изискваш само да съм добър с детето ти. Всичко друго - другаде! Писна ми от нелепостта и наглостта ти. Нищо не ни свързва сантиментално. Ни-що! Остават неудобствата и проблемите ", сипе закани по адрес на тогавашната си половинка гневният Мъро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР