ФРИСКО, Тексас (AP) — Майк Маккарти пресяка няколко версии за

...
ФРИСКО, Тексас (AP) — Майк Маккарти пресяка няколко версии за
Коментари Харесай

Майк Маккарти продава вярата си в пробив в плейофите, който е убягнал на Cowboys

ФРИСКО, Тексас (AP) — Майк Маккарти пресяка няколко версии за продажба на вярата си, че Далас Каубойс могат да намерят равнище на триумф след сезона, което е убягнало на именитото франчайз в продължение на съвсем три десетилетия.

Треньорът се изправи пред кореспонденти ден откакто срещата със притежателя и генералния управител Джери Джоунс приключи с единодушието им Маккарти да се завърне за пети сезон макар зашеметяващата загуба с уайлд кард от Грийн Бей.

Каубоите завоюваха NFC East и влязоха в следсезона с късмет да играят най-малко два пъти вкъщи, където имаха поредност от 16 победи.

Те напуснаха като първият номер 2, който загуби от последния тим на конференцията, откогато форматът с 14 тима беше признат през 2020 година Далас изоставаше с 32 точки в четвъртата четвърт на загубата с 48-32 от Пакърс.

„ Създадохме стратегия за шампионат. Просто към момента не е международно състезание “, сподели Маккарти на претъпкана конференция в четвъртък. „ Знаем по какъв начин да печелим. Ние знаем ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР