Фрезоването на пътната настилка и почистването на трасето в участъка

...
Фрезоването на пътната настилка и почистването на трасето в участъка
Коментари Харесай

Преасфалтират смъртоносната отсечка край Своге в сряда

Фрезоването на пътната настилка и почистването на трасето в сектора от път II-16 Своге – София продължава и през днешния ден. В сектора до моста над река Лесковдолска (от км 54+220 до км 54+690). 
 Докладът за положението на пътя край Своге е подготвен през днешния ден
Дейностите се правят без прекъсване на придвижването в една лента. Необходимо е водачите да карат деликатно и със съобразена скорост, поради извършващите се строителни работи, оповестяват от Агенция " Пътна инфраструктура ".

След като завърши фрезоването - в сряда (5 септември), ще стартира преасфалтирането и придвижването по път II-16 Своге - София ще бъде спряно. Обходните направления за леките коли са път II-81 София - Монтана и по-късно път III-164 Своге - Искрец - Бучин проход. Път II-81 - проход „ Петрохан “, на територията на Софийска област, също е в ремонт и в този сектор водачите би трябвало да карат с по-ниска скорост и да съблюдават прецизно пътната сигнализация.

Тежкотоварните камиони и рейсовете, идващи от Видин по път Е-79 и пътуващи към Своге, с цел да не влизат в Искърското дефиле ще бъдат отклонявани при Ребърково в посока Ботевград. Леките коли и локалният трафик, пътуващ от София към Своге, ще могат да минават по път II-16 в двете направления до отклонението за село Редина.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР