Фреснки съд отреди Марин льо Пен да представи оценка за

...
Фреснки съд отреди Марин льо Пен да представи оценка за
Коментари Харесай

Фреснки съд отреди Марин льо Пен да представи оценка за психиатричното си състояние

Фреснки съд отреди Марин льо Пен да показа оценка за психиатричното си положение като част от следствието за нейното решение да разгласява фрагменти от изтезанията на „ Ислямска страна “ в Туитър, заяви самият водач на десния „ Национален фронт “, съобщи Ройтерс.

Разследването е едно от многото против партията й, означи организацията. То е обвързвано с три фотоси на изтезания, осъществени от „ Ислямска страна “, които льо Пен показа в Туитър през 2015 година, като измежду тях е и обезглавяването на американския публицист Джеймс Фоли.

Съдът не е поискал да удостовери, че е наредил оценяването на психиатричното положение на политика, само че е отбелязал, че сходни процедури са нормална част от такива каузи.

„ Мислех, че съм видяла всичко, само че не! За това, че осъдих ужасите на „ Даеш “ в „ туитовете си “, „ правораздаването “ ме изпрати да правя оценка психиатричното си положение! Докъде ще стигнат? “ – написа льо Пен в обществената мрежа. „ Това е НЕВЕРОЯТНО “, добави тя.

C’est proprement HALLUCINANT. Ce régime commence VRAIMENT à faire peur. MLP pic.twitter.com/WCX6WBCgi4

— Marine Le Pen (@MLP_officiel) September 20, 2018

Je croyais avoir eu droit à tout: eh bien non! Pour avoir dénoncé les horreurs de #Daech par tweets, la « justice » me soumet à une expertise psychiatrique! Jusqu’où vont-ils aller?!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР