Френското списание Closer бе задължено от съда да изплати обезщетение

...
Френското списание Closer бе задължено от съда да изплати обезщетение
Коментари Харесай

Осъдиха френско списание да изплати 100 000 евро на Кейт Мидълтън

Френското списание Closer бе задължено от съда да изплати обезщетение в размер от 103 000 евро на Кейт Мидълтън.

Причината са оповестени в изданието фотоси на Кейт, на които тя е без горнище. Кадрите са снимани през септевмри 2012-а година, когато херцогът и херцогинята на Кеймбридж са били на отмора в Прованс, Франция, заяви Дейли мейл.

Сумата е една от най-големите отсъдени за обезщетение, само че Кейт и принц Уилям чакаха доста по-висока компенсация – 1,2 милиона лири.

Редакторът на списание Closer Лорънс Пиеа и шефът на медийната група Mondadori Ърнест Маурия са наказани да изплатят санкцията от 45 000 евро за всеки от тях.

Адвокатът на печатното издание Пол-Алберт Йенс съобщи, че е удовлетворен от решението на съда, само че съобщи, че санкцията е " пресилена ”.

" Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са удовлетворени, че съдът отсъди в тяхна изгода и въпросът към този момент е завършен. Този случай е съществено нарушаване на неприкосновеността на персоналния живот и е от значително значение да се подхващат всички правни средства за отбрана. Принц Уилям и Кейт желаеха да отбележат, че този тип безпричинно навлизане не би трябвало да се случва ", съобщи представител на дворецът в Кенсингтън.

Кралската двойка, която наскоро разгласи, че очаква третото си дете, ще подари компенсацията за щедрост.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР