Френското предложение за Северна Македония е неприемливо. Това е поредно

...
Френското предложение за Северна Македония е неприемливо. Това е поредно
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Френското предложение за РСМ е неприемливо

" Френското предложение за Северна Македония е недопустимо. Това е следващо извиване на ръцете ". Това съобщи пред БНР депутатът от Възраждане Цончо Ганев.

По думите му Франция е била поръчител за Минското съглашение сред Украйна и Русия, а виждаме какво се случва в Украйна в този момент. Той напомни, че Франция е била и поръчител за сигурността на Полша в навечерието на Втората международна война. Ганев бе безапелационен, че не би трябвало да се търгува с националната памет. Според него френското предложение не би трябвало да стига до разглеждане в комисия .

Народният представител разяснява политическата конюнктура в страната и. По думите му човек, който не се учи от историята заплаща висока цена. Той съобщи, че настояването за оставка на държавното управление е демократична процедура. Цончо Ганев дефинира петък, провел се в поддръжка на, като опит за прелом.

Според депутатът от Възраждане сме стигнали до безумието тези, които са пристигнали на власт с заричане за битка с корупцията, да я борят с корупция.

Големият въпрос е по какъв начин в 21 век е обикновено така наречен евроатлантически сили в България да одобряват за обикновено да се купуват депутати, запита Ганев.
 Френското предложение за ветото над РСМ е изпратено в Народното събрание
Френското предложение за ветото над РСМ е изпратено в Народното събрание

Северна Македония ще би трябвало да одобри с приобщаващ развой План за действие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР