Френското правителство няма нищо общо с карикатурите на пророка Мохамед,

...
Френското правителство няма нищо общо с карикатурите на пророка Мохамед,
Коментари Харесай

Макрон: Франция не стои зад публикацията на карикатурите на пророка Мохамед

Френското държавно управление няма нищо общо с карикатурите на пророка Мохамед, оповестени през 2015 година в парижкото сп. "Шарли ебдо ". Това заяви през днешния ден президентът на Франция Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на в изявление за катарската телевизия "Ал Джазира.

"Тези рисунки са оповестени от без значение издание, което няма връзка с държавното управление на Франция. Френските управляващи нямат нищо общо, това не е план на държавното управление ", декларира Макрон.

Френският президент отбелязва, че се отнася с схващане към гнева на мюсюлманската общност във връзка карикатурите на пророка Мохамед. Според него обаче антифренските митинги в ислямския свят са провокирани от неправилна интерпретация на изказването му отпреди две седмици след атентата край Париж, при който терорист умъртви преподавател, посочил рисунките на свои възпитаници.

"Хората схванаха, че съм бил подкрепял тези рисунки, само че това не е по този начин ", акцентира Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР