Френското крило Кингсли Коман поднови тренировки с Байерн Мюнхен в

...
Френското крило Кингсли Коман поднови тренировки с Байерн Мюнхен в
Коментари Харесай

Коман поднови тренировки след операцията на сърцето

Френското крило Кингсли Коман възобнови тренировки с Байерн Мюнхен в четвъртък няколко дни, откакто се подложи на сърдечна интервенция, потвърдиха от първенците на Бундеслигата.

„ Кинг “ (Коман) още веднъж тича. Щастливи сме, че той се върна на игрището “, показа старши треньорът на баварския исполин Юлиан Нагелсман преди гостуването на на намиращия се на дъното на класирането дилетант Гройтер Фюрт в петък вечер. Миналата седмица Байерн разкри, че 25-годишният Коман е претърпял интервенция за промяна на неточен сърдечен пулс, само че Нагелсман показа, че френският национал „ не е алтернатива “ за петъчния дуел от шампионата.

Въпреки това, немските полузащитници Джамал Мусиала и Серж Гнабри могат да се включат, откакто преодоляха надлежно контузия на глезена и простуда. „ И двамата упражняваха доста добре и могат да играят. Ще забележим дали има смисъл да ги включваме “, сподели още наставникът на мюнхенци.

Френският защитник Лука Ернандес също превъзмогна травма на коляното и възобнови тренировки. Резервният пазач на първенците Свен Улрайх страда от проблем в коляното, откакто се сблъска с Мусиала на старта на седмицата и в негово неявяване, третият вратар на Байерн Кристиан Фрухтел ще бъде на аварийна пейка против Фюрт.

Great to see you back on the pitch, King!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР