Френското крайбрежие е чудесно място за водни спектакли и тъкмо

...
Френското крайбрежие е чудесно място за водни спектакли и тъкмо
Коментари Харесай

Екстремни рекорди за гледане и за четене

Френското крайбрежие е отлично място за водни спектакли и таман по тази причина бе определено за проява на всеобщ флайбординг. Преди две лета 58 участници, като че изстреляни от лични реактивни мотори, записаха връх за „ Гинес “ и доставиха голямо наслаждение на всички присъстващи на шоуто в Кавалер-сюр-Мер. Но и тези, които не са били там да видят по какъв начин американският първенец по флайбординг Деймън Рипи извършва „ Окото на бурята “, към този момент могат да прочетат за това и незабавно да намерят видеото. А и освен него – в „ YouTube: Световни върхове “ ( “Книгомания “) са събрани къси текстове за над 300 невероятни и занимателни достижения, съпроводени от QR кодове за бърз достъп до клиповете в интернет. Само би трябвало да се сканира кодът или да се вкара късият URL адрес и готово – всеки ще може да съпреживее безвредно тестванията на издържливостта, характера и въображението дружно с героите от YouTube. 

Сред тях е приключението на сърф легендата Гарет Макнамара, яхнал гигантска 30,5-метрова вълна до брега на Назаре в Португалия /https://www.youtube.com/watch?v=dtVQJCq2cCM/.

А също и 70-метровият бънджи скок на англичанина Саймън Бери, приключил с топването на обичаната му бисквитка в чаша парещ чай с мляко /https://www.youtube.com/watch?v=UBf7WC19lpw/.

Но пък не всичко в книгата е рисково – „ YouTube: Световни върхове “ демонстрира и надпревари по най-дълги мустаци или най-тежък домакински любим да вземем за пример.

Някои от клипчетата са натрупали милиони гледания, други са били несправедливо подценени, с цел да бъдат открити тук и в този момент от читатели/зрители на всякаква възраст, само че най-много от младежите. За тях тази книга може да се окаже „ изчезналото звено “ сред интернет и четенето.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР