Френското дуо от Лига 1 – Олимпик Марсилия и Пари

...
Френското дуо от Лига 1 – Олимпик Марсилия и Пари
Коментари Харесай

ПСЖ и Марсилия искат да вземат Рафаел Бенитес

Френското дуо от Лига 1 – Олимпик Марсилия и Пари Сен Жермен, са предявили интерес към мениджъра на Нюкасъл Юнайтед Рафаел Бенитес. 59-годишният експерт е свързван с прекосяване в няколко клуба през лятото, откакто прекрати договарянията за нов контракт с „ джордитата”.

ПСЖ и Марсилия са двата тима от Франция, които са влезнали в контакт с представителите на испанския треньор, предава Mirror.

Бенитес отхвърли да удължи контракта си с Нюкасъл, откакто не получи нужните гаранции, че бордът на „ свраките” ще му обезпечи съответни финансови средства, които да създадат по този начин, че тимът да не се чуди дали ще е във Висшата лига и през идващия сезон. През тази година с минимални средства Рафа Бенитес избави Нюкасъл от изпадане.

Томас Тухел е под огромно напрежение на „ Парк де Пренс” след провалянето в събота за Купата на Франция във финала против Рейн. Марсилия пък ще се впусне в нов план, откакто тимът бе закупен от американеца Франк МакКорт. Именно предприемачът е мощно заинтригуван да види отпред на новия си тим Рафа Бенитес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР