Френско-българската търговска и индустриална камара обяви третото издание на ,,Наградите

...
Френско-българската търговска и индустриална камара обяви третото издание на ,,Наградите
Коментари Харесай

Френската камара обяви награди за иновации

Френско-българската комерсиална и индустриална камара разгласи третото издание на,,Наградите за нововъведения ” (Innovation Awards 22).

ФБТИК е организация с нестопанска цел, която сплотява повече от 240 френски, български и мултинационални компании. Тя има за цел да развива и предизвиква икономическите и комерсиалните връзки сред Франция и България.

Основната цел на състезанието е популяризирането на сполучливи новаторски планове, създадени в България. Освен това за първи път е отворен и за участници, които не са членове на Камарата.

Състезанието се стреми да подчертава върху авангардните решения, препоръчани от бизнес средите в страната и да им разреши да показват своите достижения.

Изборът на лауреатите ще бъде изработен от експертно жури, а с изключение на оценките имате опцията да спечелите и гратис едногодишно участие във и достъп до събитията на Камарата.

Категориите, в които могат да се съревновават фирмите са,,Иновации и вложения “,,,Бизнесмен “,,,Бизнесдама “,,,CSR план “ и най-новото попълнения,,Специалната жури премия “.

В Innovation Awards 22 могат да аплайват всички компании, регистрирани в България за най-малко 18 месеца, с минимум 5 чиновници, без значение от бранша им на активност, които са осъществили новаторски локален план в България.

Екипите ще бъдат оценени от интернационално жури, състоящо се от 15 души - всеки един от тях потвърдил се като неоспорим експерт в сферата си. 
Мартин Дановски - Държавна организация за научни проучвания и иновацииСаша Безуханова - MOVE.BGChristophe Deroo - BNP PARIBAS Eric Dumas - SMULE Стефан Ганчев - LAUNCHub Ventures Sylvain Collot - Melexis BulgariaСилвия Пенева - Deloitte BulgariaMedhi Benbouguerra - Edenred BulgariaМира Драганова - NAOS BulgariaРадослав Кошков - Schneider ElectricXavier Marcenac - NasekomoВесела Аспарухова - Atos Ирина Обущарова - The RecursiveЦветан Симеонов - Българска комерсиална промишлена палатаStéphane Delahaye - CCI France Bulgarie
Регистрацията за състезанието е отворена до 01.03. Повече информация и записване за присъединяване може да откриете.

 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР