Френско-австрийската компания Valneva обяви днес, че има положителни резултати от

...
Френско-австрийската компания Valneva обяви днес, че има положителни резултати от
Коментари Харесай

Биотехнологичната компания Valneva обяви положителни резултати от изпитването на нейната Covid ваксина

Френско-австрийската компания Valneva разгласи през днешния ден, че има позитивни резултати от " Фаза 3 " на изпитването на нейната ваксина против ковид - VLA2001. " Изследването реализира своите две съществени цели ", се споделя в прессъобщението на лабораторията, представено от Le Figaro.

Valneva оповестява, че последното изпитване измежду 4012 участници на възраст 18 и повече години на 26 тестови места във Англия е посочило, че препаратът е провокирал по-силен имунен отговор във връзка с междинните титри на обезвреждащите антитела и по-малко странични резултати спрямо имунизацията на AstraZeneca.
 Руската детска ваксина против COVID-19 евентуално ще се споделя „ Спутник М “ Руската детска ваксина против COVID-19 евентуално ще се споделя „ Спутник М “
Ваксината против ковид за деца, създадена от съветския Национален проучвателен център по епидемиология и микробиология „ Га...

Компанията е измежду дребното разработчици на ваксини, които организират своите проби, сравнявайки резултати с тези на към този момент утвърдена от регулатора Covid ваксина, вместо да дава плацебо на част от доброволците.

Биотехнологичната компания също по този начин съобщи, че се приготвя за изпитвания при деца на възраст сред 5 и 12 години, както и измежду хора, които се нуждаят от бустерна имунизационна доза.

Valneva уголемява тестванията на своя претендент за Covid ваксина VLA2001 и продължава договаряния с Европейската комисия за евентуален контракт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР