Френският защитник на ЦСКА Александър Барт не успя да вземе

...
Френският защитник на ЦСКА Александър Барт не успя да вземе
Коментари Харесай

Барт: Ще дадем всичко от себе си, но Лудогорец и Левски също са силни

Френският бранител на ЦСКА Александър Барт не съумя да вземе присъединяване в известна част от лагера, защото лекуваше травма. Ето какво показа той слиед ремито 1:1 с Тиендзин Теда.

„ Вече съм добре и упражнявам с тима. Беше неприятно, че се контузих. Възстановявам се 5-6 дни. Всичко е наред, добре беше през днешния ден. Съжалявам, че не се приготвих по най-хубавия метод, само че в този момент ще наваксам.”

„ Не знам на какъв брой % съм подготвен, само че не е на 100 %. Надявам се всичко да върви както би трябвало. Старши треньорът би трябвало да разяснява по какъв начин е минал лагерът. Тук сме да работим, има какво да подобрим и се надявам да бъдем на 100 % подготвени до първия мач.”

„ Който е подготвен и в най-хубава форма, той ще играе. Не ме интересува конкуренцията на терена с Чорбаджийски и Бодуров, значимото е, че се разбираме. Ще да дадем всичко от себе си за купата. Лудогорец и Левски са доста положителни тимове. Имаме почит от всички. Ние би трябвало да гледаме нашата си работа”, приключи френският здащитник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР